Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Οι συμβασιούχοι της αρχαιολογικής Υπηρεσίας στην Πρέβεζα.

φωτο από την εφημ. Ηπειρωτικός Αγώνας


Οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού της Πρέβεζας και της Άρτας , αλλά κι των υπολοίπων νομών της Ηπείρου, περίπου 250, διαδήλωσαν κατά την απεργία του σωματείου ΒΔ Ελλάδας και διεκδίκησαν τη μονιμοποίησή τους στη διάρκεια των εγκαινίων της νέας έκθεσης του αρχαιολογικού μουσείου Ιωαννίνων στα οποία ήταν παρών ο ίδιος ο Υπουργός Πολιτισμού. Και καλά έκαναν! Ελπίζω ότι τέτοιες ενέργειες θα συνεχιστούν και κατά τα εγκαίνια των μουσείων Άρτας και Πρέβεζας αρχές του νέου χρόνου. Τότε αυτοί οι συμβασιούχοι, ως οικοδεσπότες θα καταφέρουν να τα ψάλλουν από κοντά στον υπουργό. Και τότε δεν θα μπορεί να τους αγνοήσει.

4 σχόλια:

fractal είπε...

Eυχαριστώ Πρεβεζάνε. Ανταποδίδω τις ευχές μου φτωχές...χωρίς στίχους, αλλά πλούσιες σε αγάπη. Δέχομαι σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο την επίσκεψή σου...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

fractal είπε...

Eυχαριστώ Πρεβεζάνε. Ανταποδίδω τις ευχές μου φτωχές...χωρίς στίχους, αλλά πλούσιες σε αγάπη. Δέχομαι σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο την επίσκεψή σου...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Chris S είπε...

Μπραβο σας!

αστυάνακτας είπε...

αναδημοσίευση από το Blog Σαλάτα εποχής...
"Επειδή είναι στιγμές που η πλάκα, σοβαρή ή όχι είναι πολύ λίγη για να εκφράσει συναισθήματα, παρακαλούμε δώστε βάση σ’ αυτό και διαδώστε το.

Ο λογαριασμός ενίσχυσης της Κωνσταντίνας Κούνεβα, της συνδικαλίστριας που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι της εργοδοτικής τρομοκρατίας.

5012 019021 277 Τράπεζα Πειραιώς
DECHEVA ELENA KUΝEVA KOSTADINKA NIKOLOVA

Σχετικά γράψαμε στο προ-προηγούμενο δημοσίευμα. Επειδή τα έχουμε πάρει στο κρανίο και επειδή το γεγονός έχει θάφτει από τα ΜΜΕ ανάμεσα στα έκτακτά μέτρα της τροχαίας για την έξοδο και τις ευχές του πατριάρχη για τα Χριστούγεννα, ας βάλουμε τα δυνατά μας. Προσφέρουμε ότι μπορούμε όχι από αυτά που μας περισσεύουν αλλά από αυτά που θα μας λείψουν. Δεν πειράζει. Είναι στοιχειώδης υποχρέωση κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης.

Και φυσικά Δεν μένουμε στην οικονομική ενίσχυση. Διαδίδουμε το μήνυμα το δημοσιεύουμε σε blog και sites και συμμετέχουμε σε κάθε κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης και δράσης."